Saturday, November 13, 2010

Mooi Drenthe

Op het 5-sterren resort “Hof van Saksen”, het hier vlakbij gelegen vakantiepark-met-kapsones, werd vandaag voor de tweede maal een Art-event gehouden. Tijd dus voor een chique kopje thee, en bergen inspiratie.

Mocht je nog de buitengewoon ongezonde neiging hebben om je te gaan vervelen deze winter, dan is hier je redding. Een selectie van de leukere werken:

Desktop

Petra de Vree

Sterke vrouwenbeelden. Prachtige gewaden met unieke glazuren en hoofdtooien van keramiek concureren met de kleurrijke veerdos van bijzondere tropische vogels.

Desktop2

Angelique van Dalfsen

Met haar kunst wil ze haar eigen leefomgeving en die van anderen prettiger maken. Mensen omringen met vrolijkheid en positieve energie.

Desktop3

Adrian Salomé

Adrian vindt het leuk om wol zelf op schilderachtige wijze te verven en daarmee te vilten. Het contrast tussen het dichte, wat steviger vilt en de dunne transparante zijde geeft een speelse en spannende werking.

Desktop4

Jan van Den Brink

Zijn werk is niet vernieuwend; maar vaak een onwerkelijke, surrealistische situatie, met een vette knipoog naar de wereld. Bij hem lijkt het onmogelijke heel normaal. Waar de werkelijkheid ophoudt, gaat de fantasie verder.

 

Natuurlijk is dit maar een kleine selectie. Sommige dingen zijn alleen leuk als je erbij staat. Het aan kunt raken, of ziet dansen in de wind. En misschien ben ik de leukste wel gewoon vergeten. Maar inspirerend was het zeker.

No comments:

Post a Comment