Thursday, October 28, 2010

Nog meer paard

Na een werkelijk fantastisch verlopen seizoen heb ik besloten om iets eerder te stoppen met de cross. Binkie is een week geleden aan zijn rug behandeld, en ik wil zeker weten dat hij daar goed van herstelt. Even het zekere voor het onzekere dus. Maar wel met een geweldige afsluiter: onze overwinning in Diepenheim.

Wat mij betreft de mooiste cross die er is. Eerlijke sprongen en veel alternatieven als je het even niet ziet zitten. Maar als je voor de winst gaat, de moeilijkste lijnen. We gingen ervoor en het is gelukt. En ik kan het dus ook niet laten om hier nog een keer de foto van die dag te laten zien. Tijdstip12.02_Fotonummer1890

Want hoe verstandig de beslissing ook, een cross-seizoen is maar kort, dus daar wil je alles uithalen. Maar ik denk dat we dat wel hebben gedaan. Nu rustig opbouwen naar de winter, met hopelijk dit jaar iets minder vorst. Eens kijken of we nog weer kunnen wennen aan een dressuur-ring.

Ook nodigt mijn favoriete seizoen van het jaar weer uit tot mooie foto’s. En als we het dan toch even rustig aan moeten doen… Wie weet wat voor moois daar uit komt!

No comments:

Post a Comment